Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

ECOTOR garázskapu

Hőszigetelt szekcionált garázskapu ujjbecsípődés elleni védelemmel

ECOTOR a Magyar garázskapu

A Magyarországon készülő ECOTOR garázskapu 2001-ben vált ismerté és kedvelté a hazai építkezők körében, elsősorban kedvező árával és kiemelkedő minőségével. Az eltelt évek alatt több mint 20 000 családi házban került beépítésre.

ECOTOR garázskapu

Az ECOTOR a garázskapuk folymatos fejlesztése, valamint a legmodernebb és legbiztonságosabb technológiák alkalmazása mellet kötelezte el magát.

Mahagóni fadekor ECOTOR garázskapu

Minden ECOTOR szekcionált garázskapu ISO 9001 és TÜV minősítéssel rendelkezik, az Európai Unióban lajstromozott és minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék.

Az ECOTOR garázskapu a legjobb választás a gazdaságosan építkezőknek, mert az egyik jó tulajdonsága a kedvező ár, mely nem jár együtt a minőség romlásával.

Hogy lehetséges ez?


Az Európai Unióból, közvetlenül a gyártóktól érkező, első osztályú alapanyagból, válogatott szakember gárdával, gondos tervezéssel, precíz megmunkálással és összeszereléssel érhető el a kiváló minőség, kedvező áron.

Fehér kazettás ECOTOR garázskapu

Az ECOTOR garázskapukat forgalomba hozatal előtt intenzív teszteknek vetik alá, így garantálható, hogy kényelmet és biztos működést nyújtanak hosszú éveken keresztül.

Ha hosszú távú megoldást keres, ECOTOR garázskaput érdemes választani!

Egyedi színre festett ECOTOR garázskapu

Az ECOTOR szekcionált garázskapu magas műszaki színvonalát mi sem bizonyítja jobban, mint a
3 év teljes körű és a 10 év panel átrozsdásodás elleni garancia.

>>> Kérjen garázskapu árajánlatot most <<<

Szélesbordás fehér ECOTOR garázskapu

A kazettás és a vízszintesen bordás mintázatnak, valamint a nagy színválasztéknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen épülethez. Egyedi méretekben is rendelhető FELÁR NÉLKÜL.

ECOTOR garázskapu bármilyen alakú nyílásra

A nagy méretválaszték, valamint a többféle sínvezetés lehetővé teszi, hogy ne csak az új építkezéseknél, hanem a felújításoknál és az átalakításoknál is alkalmazható legyen.

 

Az alkotás szabadságát nyújtja Önnek. Mivel a garázs belső falsíkjára kerül felszerelésre, a falnyílás méretét a garázskapu nem csökkenti, és alakjának kialakítására csak a fantázia szab határt.


A függőlegesen nyíló ECOTOR garázskapu nem vesz el helyet a garázs előtti térből. Így lehetővé teszi, hogy közvetlenül előtte parkoljon, de nem zavarja a buszok vagy terepjárók beállását sem.

ECOTOR garázskapu nem vesz el helyet a térből

ECOTOR garázskapu dió fadekor kivitelben

Az ECOTOR garázskapu védi autóját

Az elegáns megjelenésű ECOTOR szekcionált garázskapu szebbé és értékesebbé teszi otthonát.

A rendkívül masszív felépítése pedig alaposan megnehezíti a betörők dolgát és védi autóját.

ECOTOR garázskapu szebbé teszi otthonát

ECOTOR garázskapu panelek

Az ECOTOR garázskapuk a legszélesebb szín, mintázat és felület választékot kínálják. A közkedvelt fehéren kívül 200 szín és 30 féle fadekor kivitel választható. Így szinte nincs is olyan különleges igény, melyre ne nyújtana megoldást egy ECOTOR garázskapu.

ECOTOR EASY garázskapu panelek

Az ECOTOR EASY garázskapu panelek keskenybordás és szélesbordás mintázattal, stukkós és faerezett felülettel, fehér, valamint aranytölgy és dió fadekor kivitelben.

ECOTOR garázskapu fehér panelek

Az ECOTOR garázskapu fehér panelek mintázat nélküli és szélesbordás kivitelben, sima és leather felülettel, valamint keskenybordás mintázattal, leather felülettel.

ECOTOR garázskapu panelek szélesbordás mintázatú, aranytölgy, dió és mahagóni fadekor kivitelben

ECOTOR garázskapu fadekor panelek, alap esetben aranytölgy, dió és mahagóni kivitelben, sima felülettel, szélesbordás mintázattal.

ECOTOR garázskapu kazettás mintázatú panelek, alap esetben felér és aranytölgy kivitelben

ECOTOR garázskapu kazettás mintázatú panelek, alap esetben fehér és aranytölgy fadekor kivitelben.

ECOTOR garázskapu szélesbordás, borda nélküli és mikrobordás mintázatú panelek, szürke és ezüstszürke színben

ECOTOR garázskapu különleges panelek szélesbordás, borda nélküli és mikrobordás mintázattal, RAL 7016 szürke és RAL 9006 ezüstszürke színben.

ECOTOR garázskapu bármilyen egyedi színben

Széles bordás, fadekor aranytölgy ECOTOR garázskapu

Egyedi festésű ECOTOR garázskapu

ECOTOR garázskapu bármilyen egyedi színben

Ön kiválaszthatja az épülethez vagy egyéniségéhez legjobban illő színt és mintázatot, mellyel garázskapuja kiemelkedhet a hétköznapi és átlagos megoldások közül.
ECOTOR garázskapu a RAL színskála 200 választható színében

A természetes fahatás kedvelői pedig 30 féle,
az igazi fához megtévesztésig hasonló, fadekor kivitelből is választhatnak. Így az ECOTOR garázskapuk tökéletesen illeszkednek bármilyen épülethez és szebbé, értékesebbé teszi otthonát.

Fadekor szekcionált garázskapu körablakokkal


A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek a fadekor minták.

 

Egyedi fadekor ECOTOR garázskapu

 

Mit nyújt Önnek az ECOTOR garázskapu?

 

Az ECOTOR esetében a 140 alapméreten kívül, bármilyen egyedi méretben rendelhető a garázskapu, 6000 mm szélességig és 2965 mm magasságig FELÁR NÉLKÜL.
   
ECOTOR garázskapu szerkezeti metszet
Dupla acéllemezes, masszív szendvicsszerkezet, mely a panelek teljes szélességében, a kapulapok belsejében elrejtett merevítőkkel van ellátva.

Ez rendkívüli stabilitást biztosít.

Az ECOTOR garázskapu az egyik legfontosabb tulajdonsága a biztonság. Ezért a kapulapok alsó és felső szélei olyan kialakítással rendelkeznek, hogy nem lehetséges az ujjak becsípődése.
ECOTOR garázskapu ujjbecsípődés elleni védelemmel
ECOTOR garázskapu panel felépítése

A 4 cm vastag, kapulapok szigetelő anyaga környezetbarát, habosított poliuretán, melynek köszönhetően kimagasló a hang és hőszigetelés (0,5W/m2K).

Akár egy 38 cm-es téglafal. Fűtött garázsoknál alkalmazva, jelentős mértékben csökkenti a fűtés költségeit. Kiváló mechanikai és szigetelési tulajdonságaikat természetes fizikai és kémiai közegben, - 30°C és + 100°C között garantáltan megtartja.

A rozsdától nem kell tartani, mert a kapulapok horganyzott acéllemezből készülnek, melyet két réteg festék fed. Így tökéletesen ellenáll az időjárásnak.

A görgőtartó, a vezetősín, a beépítő keret, a zsanérok, a torziós rugó és az egyéb acél alkatrészek szintén horganyzottak. Ez biztosítja a garázskapu hosszú élettartamát, és a belső szerkezeti elemeknek is esztétikus megjelenést kölcsönöz.
ECOTOR garázskapu kiváló szerkezeti felépítés horganyzott alkatrészekből

ECOTOR garázskapu egyedi zöld festéssel

ECOTOR garázskapu minőségi torziós rugóval
Minden ECOTOR garázskapuhoz számítógépes méretezéssel, alapesetben 18.000 munkaciklusú, DIN 17223 szabvány szerint gyártott, torziós rugó kerül felszerelésre. Segítségével a kapu könnyedén és egyenletesen mozgatható minden méretben a teljes mozgási tartományban.

Társasházi teremgarázsoknál és nagy igénybevétel esetén akár 100.000 munkaciklusú rugóval is rendelhető a garázskapu. Így biztos lehet benne, hogy a garázskapu bírni fogja a többszörös igénybevételt is.


A padlóra záródó gumiprofil, a négy oldali gumitömítés valamint a kapulapok közötti tömítés mindig szorosan záródva védi a garázst. Esőnek, szélnek nincs esélye.
ECOTOR garázskapu tökéletesen záródó alsó gumitömítés
ECOTOR garázskapu kábeldob és belső acélsodrony vezetés
Belső acélsodrony vezetés, kiálló alkatrészek nélkül.
Ez kizárja a sérülés veszélyét

Acél tengelyeken elhelyezett, csapágyazott, kopásálló műanyaggal burkolt görgők teszik a csendessé az ECOTOR garázskapu működését.

 

Zárt tokozású sínvezetés, oldalsó benyúlás elleni védelemmel a garázskapu mindkét oldalán, a teljes magasságban.

ECOTOR garázskapu csendes működésű csapágyazott görgőkkel

ECOTOR garázskapu sima felületű zsanérral
Sima felületű, süllyesztett zsanérokkal kialakított forgáspontok fokozzák a biztonságot.

Utólag is beszerelhető kézi zár segíti védeni garázsában lévő értékeit. Hagyományos fekete és az elegáns krómozott kivitelben.

ECOTOR garázskapu fekete kézi zárECOTOR garázskapu krómozott kézi zár

ECOTOR garázskapu rugótörés elleni biztosítással

ECOTOR garázskapu zuhanásgátlóval

Minden ECOTOR garázskapu tartozéka rugótörés elleni biztosítás, mely igény esetén zuhanás gátlóval is kiegészíthető. Ez teszi tökéletesen biztonságossá az ECOTOR garázskaput.
 
   
Beépíthető kutyabejárat a házi kedvenceknek ECOTOR garázskapu beépített ajtóval
   
Nem kell a házi kedvenceknek sem a szabad ég altt aludni. A beépíthető kutyabejárat szabad be és kijárást biztosít kedvenceinknek, de szükség esetén le is zárható.
A személybejáró ajtó normál 140mm-es és a szuper alacsony 20mm-es küszöbbel is válaszható. Az ECOTOR garázskapuba épített átjáró ajtó alap tartozéka a hidraulikus ajtóbehúzó is.
 

ECOTOR garázskapu fadekor dió színben


ECOTOR garázskapuk hőszigetelt ablakokkal

Kívánságra változatos mintázatú, hőszigetelt ablakokkal varázsolunk fényt a garázsába

Ablakos ECOTOR garázskapuk

   
ECOTOR garázskapu hőszigetelt ablakokkal ECOTOR garázskapuk hőszigetelt ablakokkal

A garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója

A garázskapu az épület legnagyobb nyílászárója. Ne érje be középszerű vagy gyenge minőséggel, ha kiválót is vásárolhat kedvező áron. A minőség mindig megtérül.


ECOTOR garázskapu tehermentesítő motorkonzol
Automatizálását tehermentesítő motorkonzol teszi egyszerűvé és megbízhatóvá. Így a hazaérkezés mindig kényelmes és biztonságos.

 

Rövid szállítási határidővel, szakszerű és pontos beszereléssel állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére.

>>> Kérjen garázskapu árajánlatot most <<<

Vegye igénybe szakképzett szerelőinket, mert csak a hibátlanul beszerelt garázskapu működik tökéletesen és biztonságosan.

Szélesbordás, aranytölgy fadekor ECOTOR garázskapu

Ezt a garázskapu típust elsősorban olyan családi és társasházakhoz ajánljuk, ahol a megbízhatóság és a hosszú élettartam mellett az elegáns megjelenés is fontos.
   


Választható ablakminták ECOTOR garázskapukhoz

Garázskapu ablak Inzert minta nélkül

Inzert minta nélkül

Cathedral mintázatú garázskapu ablak

Cathedral

Cascade mintázatú garázskapu ablak

Cascade

Waterford mintázatú garázskapu ablak

Waterford

Sunray mintázatú garázskapu ablak

Sunray 4 és 5 kazettás kivitelben is

Wagon Wheel mintázatú garázskapu ablak

Wagon Wheel

Full Sunray mintázatú garázskapu ablak

Full Sunray 7 és 8 kazettás kivitelben is

Alapesetben az alábbi szerelési méretekkel és beépítési helyigényekkel számolhat. 

Az ECOTOR garázskapuk alap esetben 500mm és 610mm magas szekciókból állnak. Standard méretei következők:

Szélességek: 2250, 2375, 2500, 2625, 2750, 3000, 3250, 3500, 3750, 4000, 4250, 4500, 4750, 5000, 5500 és 6000mm.

Magasságok: 2025, 2135, 2245, 2355, 2465, 2525, 2635, 2745, 2855 és 2965mm.

Egyedi szélességi és magassági méretek FELÁR NÉLKÜL.

ECOTOR garázskapu kazettta minta kiosztása

Az ECOTOR garázskapuk beépítési helyigénye kapumozgató motorral együtt:

- RS-350 (normál) sínvezetés esetén minimum 350mm.

- RS-250 (alacsony) sínvezetés esetén minimum 250mm.

- RSC-160 (alacsony) sínvezetés esetén minimum 160mm.

- RSC-T (húzórugós alacsony) sínvezetés esetén minimum 130mm, 3500x22450mm-es kapuméretig.

- RSC-120 (hátsó torzió rugós alacsony) sínvezetés esetén minimum 120mm.

Oldalsó szerelési távolság: minimum 130mm mindkét oldalon, bármely sínvezetéssel.

Egyedi szélességek és magasságok, vagy a fentiektől eltérő méretű beépítési helyek esetén kérje szakembereink tanácsát.

Reméljük, hogy a fenti képek és információk, valamint az alábbi rajz segít a garázskapujának kiválasztásában és méretének megtervezésében.

ECOTOR garázskapu helyigénye

Árajánlat kéréskor kérjük, adja meg az alábbi adatokat: SZ a nyílás szélessége, M a nyílás magassága, A az áthidaló magassága, HB és HJ a nyílás melletti szabad hely belülrol, bal és jobb oldalon, kézi, vagy motoros muködtetés. Van-e másik bejárat a garázsba?


Magyarországon gyártott Európai minőség, ez az ECOTOR.

Kérjük, vegye igénybe szakképzett szerelőinket is, mert csak a hibátlanul beszerelt garázskapu működik tökéletesen és biztonságosan.

>>> Kérjen garázskapu árajánlatot most <<<

Válasszon garázskapujához automatikát és tekintse meg további, az otthonához kapcsolódó termékünket is.

Hőszigetelt szekcionált ECOTOR garázskapu 240 féle fadekor mintázattal és színben.
ECOTOR garázskapu bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL.
Toló kapunyitó - Szárnyas kapunyitó - Garázs kapunyitó - Ipari kapunyitó
Szaktanácsadás, felmérés, beépítés, automatizálás.

Ne feledkezzen meg otthona védelméről sem: BIZTONSÁGTECHNIKA

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat